Рецепти солодкої гарбуза в духовці з фото

Рецепт №2

Час приготування: 1 годину
Кількість порцій: 6 порцій.

Інгредієнти:

  • 1 маленька гарбуз
  • 200 гр рису
  • 1 середнє яблуко
  • 1 середня груша
  • 1/3 чашки родзинок
  • 1/3 чашки подрібненої кураги
  • 200 гр вершкового масла і стільки ж меду
  • кориця за бажанням і смаком.

Як готувати:

Гарбуз ретельно обмиваємо, обрізаємо “кришечку”, вичищаємо насіння. Повинен вийти гарбузовий горщик, в який в кінці буде складатися начинка. Гарбуз ставимо на деко, підливаємо на дно трохи води і ставимо в духову піч на 40 хвилин. Рис відварюється до готовності. Вимиті фрукти натираються на тертці, обсмажуються на сковороді в олії близько 3-х хвилин. Потім додаємо прянощі і родзинки. Смажимо ще стільки ж часу, помішуючи. Фрукти і рис перемішуємо. Витягуємо гарбуз з духовки, складаємо кашу всередину, поверх усього кладемо трохи вершкового масла і накриваємо “кришечкою”. Відправляємо в духовку на півгодини. Перед вживанням “горщик” розрізається на часточки, і кожному на тарілку кладуть шматочок гарбуза з фруктовим пловом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рецепт гарячих ролів з фото
Прокрутка до верху