Приготовлена в мультиварці свинина виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Існує велика кількість різних рецептів приготування такої страви в мультиварці, але ми розповімо про найбільш популярних рецептів, які всім прийдуть по душі. Свинина по-французьки в мультиварці. Це блюдо має ніжним і ароматним смаком, а завдяки мультиварці приготувати його дуже просто.
Свинина по-французьки в мультиварці
Інгредієнти для свинини по-французьки в мультиварці:
- – 600 грам свинини;
- – 3 томата;
- – 200 грам будь-якого сиру;
- – 100 грам майонезу;
- – сіль,
- – перець.
Спосіб приготування свинини по-французьки в мультиварці. Для початку нарізаємо порційними шматочками м’ясо, перемішуємо їх з сіллю, перцем і майонезом і викладаємо у змащену маслом каструлю. Поверх цих шматочком м’яса викладаємо нарізані кружальцями помідори і посипаємо натертим сиром. Включаємо мультиварці на режимі “випічка” і готуємо страву 40 хвилин. У завершенні приготування потрібно розкласти, готову страву по тарілках і декоруємо його зеленню. Приємного апетиту!
Свинина з овочами в мультиварці
Свинина з овочами в мультиварці дуже гармонійно поєднується між собою. Страви приготовані в такому поєднанні виходять дуже ароматними та смачними.
Інгредієнти для свинини з овочами в мультиварці:
– 600 грам свинини;
– качан капусти ( маленький);
– 3 цибулини;
– 4 томата;
– 3 морквини;
– 1 баклажан;
– 3 зубчики часнику;
– картопля 5 штук;
– зелень;
– олія,
– сіль, перець – за смаком
Приготування свинини з овочами в мультиварці
Для початку необхідно промити м’ясо холодною водою, потім нарізаємо його шматочками, розміром приблизно 3х3 див. Слідом за цим чистимо картоплю й нарізаємо його брусочками. Моркву натираємо на середній тертці, а цибулю нарізаємо півкільцями. Вливаємо в каструлю олію ( 100мл), встановлюємо режим “Випічка” і чекаємо, поки воно добре не розігріється. Після цього поміщаємо туди натерту моркву і нарізану цибулю, обсмажуємо овочі приблизно 15 хвилин. Потім додаємо до овочів свинину, приправляємо її сіллю і спеціями. Поверх свинини кладемо брусочки картоплі, встановлюємо режим “Гасіння” і готуємо страву до повної готовності, приблизно 1,5 години під закритою кришкою. Додатково туди воду додавати не потрібно, власного соку для гасіння страви буде достатньо. У завершенні додаємо туди дрібно нарізаний часник і готову страву посипаємо нашаткованої зеленню. Все, ароматна свинина в мультиварці з овочами готова, приємного апетиту!