Готуємо з картоплею
Карась в поєднанні з картоплею – прекрасне рішення для легкого, але дуже поживного вечері, який готується з таких складових:
- 3 карася;
- 7-8 бульб картоплі;
- пачка майонезу об’ємом 200 г;
- 2 зубчики часнику;
- ½ Лимона;
- сіль і спеції для риби.
Процес підготовки апетитного і ароматного страви:
- Риба очищається, потрошится і натирається сіллю зі спеціями.
- З половинки лимона вичавлюється сік, яким сбрызгиваются карасі.
- Часник товчеться і змішується з майонезом.
- Отриманий соус ділиться навпіл.
- Однією частиною змащується риба, а з другої змішуються картопляні брусочки.
- У центр дека викладаються карасі, навколо яких розподіляється картоплю.
- Запікається блюдо 35 хвилин при 200°C.
Готовність визначається за допомогою зубочистки, якій протыкаются картопляні скибочки.