Риба карась – 7 рецептів приготування

Готуємо з картоплею

Карась в поєднанні з картоплею – прекрасне рішення для легкого, але дуже поживного вечері, який готується з таких складових:

  • 3 карася;
  • 7-8 бульб картоплі;
  • пачка майонезу об’ємом 200 г;
  • 2 зубчики часнику;
  • ½ Лимона;
  • сіль і спеції для риби.

Процес підготовки апетитного і ароматного страви:

  • Риба очищається, потрошится і натирається сіллю зі спеціями.
  • З половинки лимона вичавлюється сік, яким сбрызгиваются карасі.
  • Часник товчеться і змішується з майонезом.
  • Отриманий соус ділиться навпіл.
  • Однією частиною змащується риба, а з другої змішуються картопляні брусочки.
  • У центр дека викладаються карасі, навколо яких розподіляється картоплю.
  • Запікається блюдо 35 хвилин при 200°C.

Готовність визначається за допомогою зубочистки, якій протыкаются картопляні скибочки.

Дивіться також:  Як смачно приготувати минтай? 11 рецептів
Прокрутка до верху