Риба карась – 7 рецептів приготування

Юшка з карася

Щоб насолодитися смаком і ароматом рибного супу, необхідні:

  • 1 кг карасів;
  • за 2 цибулини і моркви;
  • 3 картопляні бульби;
  • 100 г пшона;
  • трохи часнику;
  • шматочок сала;
  • прянощі, сіль і зелень.

Хід роботи:

  • Карасі очищаються, потрошаться і проварюються в 2 л підсоленої води протягом 20 хвилин, після чого вилучаються на тарілку.
  • Очищені морква, картоплю і цибулю нарізати довільними шматочками.
  • Часникові зубчики без лушпиння перетираються з салом.
  • У бульйон відправляються овочі і промите пшоно.
  • Після закінчення півгодини в бульйон повертаються карасі, а також відправляються часник з салом, спеції.

В тарілках суп присипається рубаною зеленню, яка додасть вусі інтенсивний аромат.

Страви з фарбуючи не тільки дуже апетитні, але і різноманітні. Можна посмажити рибу на сковороді, приготувати в духовці або зварити з неї ароматний суп.

Дивіться також:  Яловичина по-французьки в духовці – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху