Риба пікша: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 рецептів приготування в духовці на сковороді

Рецепт запікання в духовці

Пікша – смачна, не жирна і корисна риба. Якщо ви не знаєте, як приготувати рибу пікшу в духовці, запам’ятовуйте рецепт.

Інгредієнти:

  • стейки пікші (кількість від числа персон);
  • три часникового зубчики;
  • лавровий лист,
  • горошини білого і темного перцю;
  • три ложки соєвої приправи;
  • по дві ложки майонезу і кетчупу.

Спосіб приготування:

  • Першим ділом стейки риби потрібно замаринувати. Для цього змішайте соєвий приправу з рубаним часником і покладіть в готовий маринад на 20 хвилин рибні шматочки.
  • Форми наливаємо трохи води і масла, кладемо лавровий лист і розкладаємо замариновану пікшу. Посипаємо її пластівцями тільки що перетертого перцю і ставимо в духовку на 30 хвилин.
  • За десять хвилин до готовності поливаємо рибу соусом з кетчупу і майонезу.
Дивіться також:  Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів