Рецепт запікання в духовці
Пікша – смачна, не жирна і корисна риба. Якщо ви не знаєте, як приготувати рибу пікшу в духовці, запам’ятовуйте рецепт.
Інгредієнти:
- стейки пікші (кількість від числа персон);
- три часникового зубчики;
- лавровий лист,
- горошини білого і темного перцю;
- три ложки соєвої приправи;
- по дві ложки майонезу і кетчупу.
Спосіб приготування:
- Першим ділом стейки риби потрібно замаринувати. Для цього змішайте соєвий приправу з рубаним часником і покладіть в готовий маринад на 20 хвилин рибні шматочки.
- Форми наливаємо трохи води і масла, кладемо лавровий лист і розкладаємо замариновану пікшу. Посипаємо її пластівцями тільки що перетертого перцю і ставимо в духовку на 30 хвилин.
- За десять хвилин до готовності поливаємо рибу соусом з кетчупу і майонезу.