Як приготувати з яйцем
Якщо дотримуватися здорового харчування, то обов’язково внесіть в свою кулінарну книгу рецепт риба по-польськи з яйцем. Блюдо дуже смачне і неймовірно корисне.
Інгредієнти:
- філе білої риби;
- два зубці часнику;
- ложка олії;
- три зварених яйця;
- сіль, лавровий лист, горошини перцю.
Спосіб приготування:
- Рибу відварюємо до готовності разом з сіллю, прянощами листям і горошинами перцю.
- Потім готуємо соус. Розтоплюємо масло і перемішуємо його з подрібненим часником і яйцями. Вливаємо трохи бульйону і потомим соус три хвилини на вогні.
- Рибу розкладаємо на блюдо і подаємо з соусом і будь-яким гарніром.