Риба по-польськи – 7 рецептів приготування

Як приготувати з яйцем

Якщо дотримуватися здорового харчування, то обов’язково внесіть в свою кулінарну книгу рецепт риба по-польськи з яйцем. Блюдо дуже смачне і неймовірно корисне.

Інгредієнти:

  • філе білої риби;
  • два зубці часнику;
  • ложка олії;
  • три зварених яйця;
  • сіль, лавровий лист, горошини перцю.

Спосіб приготування:

  • Рибу відварюємо до готовності разом з сіллю, прянощами листям і горошинами перцю.
  • Потім готуємо соус. Розтоплюємо масло і перемішуємо його з подрібненим часником і яйцями. Вливаємо трохи бульйону і потомим соус три хвилини на вогні.
  • Рибу розкладаємо на блюдо і подаємо з соусом і будь-яким гарніром.
Дивіться також:  Курячі стегна в мультиварці – 7 рецептів смачного приготування