Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

З картоплею в мультиварці

Склад продуктів:

  • скумбрія – 1 тушка;
  • картопля – півкіло;
  • сметана – півсклянки;
  • сік лайма (можна взяти лимонний) – 2 ст. л.;
  • трохи солі, мікс перців, лаврове листя, приправи для морепродуктів – за смаком;
  • асорті з їдальні зелені – ½ пучка;
  • очищена вода – 1 повний стакан.

Алгоритм приготування:

  • Рибну тушку промити, розморозити. Видалити нутрощі, плавці і всі інші частини. Порізати порційними шматочками.
  • Скласти рибу у велику миску. Засипати усіма сухими інгредієнтами за смаком. Збризнути соком цитруса. Все добре перемішати руками і дати настоятися близько півгодини.
  • У промаслений чашу кухонного помічниці відправити картоплю, порізану невеликими шматочками. Присипати сіллю. Промазати сметаною.
  • Зверху розподілити рибу.
  • Закрити каструлю відрізком фольги.
  • Приготувати рибу з картоплею в програмі випічки без кришки. На весь процес піде 45 хвилин.

Готову страву посипати подрібненою зеленню, попередньо видаливши фольгу. Закрити кришкою і дати настоятися 7 – 8 хвилин.

Дивіться також:  Картопляна запіканка з фаршем класична – 9 найпростіших і найсмачніших рецептів у духовці
Прокрутка до верху