Червона риба в духовці у фользі
Склад продуктів:
- філе будь-якої червоної риби – 4 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- лаврове листя – 4 листочка;
- цибуля – 1 головка;
- сіль, олію, спеції – за смаком.
Приготування:
- Укласти у форму для запікання фольгу. Промаслить її і засипати тонкими цибульними кільцями.
- Зверху розподілити лаврушки і тонкі кружечки лимона.
- Розташувати рибне філе (шкіркою вгору).
- Полити всю конструкцію соком, вичавленим з решти цитруса. Обов’язково попередньо вибрати з нього кісточки.
- Зверху закрити продукти другим відрізком фольги.
Готувати страву 22 – 25 хвилин при 210 °С в духовці.