Риба у фользі – 15 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

Червона риба в духовці у фользі

Склад продуктів:

  • філе будь-якої червоної риби – 4 шт.;
  • лимон – 1 шт.;
  • лаврове листя – 4 листочка;
  • цибуля – 1 головка;
  • сіль, олію, спеції – за смаком.

Приготування:

  • Укласти у форму для запікання фольгу. Промаслить її і засипати тонкими цибульними кільцями.
  • Зверху розподілити лаврушки і тонкі кружечки лимона.
  • Розташувати рибне філе (шкіркою вгору).
  • Полити всю конструкцію соком, вичавленим з решти цитруса. Обов’язково попередньо вибрати з нього кісточки.
  • Зверху закрити продукти другим відрізком фольги.

Готувати страву 22 – 25 хвилин при 210 °С в духовці.

Дивіться також:  Роли – 14 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху