Риба в клярі — 11 рецептів приготування

Самий хрусткий кляр для риби

Можна зробити кляр м’яким або хрустким — все залежить від особистих переваг.

Для приготування другого варіанту знадобляться такі продукти:

  • 2 яйця;
  • 70-90 г крохмалю;
  • 20 мл соєвого соусу;
  • чорний або червоний перець;
  • рибні приправи.

Порядок дій:

  • Збити яйця в мисці віночком, додавши приправи.
  • Ввести в суміш соєвий соус. Насипати сіль в кляр не потрібно, оскільки в цьому компоненті вона міститься в достатній кількості.
  • Підсипати до складу крохмаль і розмішувати до тих пір, поки не зникнуть грудочки.

На замітку. Можна приготувати хрусткий кляр для риби, змішавши яйця зі спеціями і японської паніровкою «Темпура Торі». Це займе зовсім небагато часу, а результат вийде нітрохи не гірше.

Дивіться також:  Яловичина з чорносливом в мультиварці – 8 рецептів
Прокрутка до верху