Самий хрусткий кляр для риби
Можна зробити кляр м’яким або хрустким — все залежить від особистих переваг.
Для приготування другого варіанту знадобляться такі продукти:
- 2 яйця;
- 70-90 г крохмалю;
- 20 мл соєвого соусу;
- чорний або червоний перець;
- рибні приправи.
Порядок дій:
- Збити яйця в мисці віночком, додавши приправи.
- Ввести в суміш соєвий соус. Насипати сіль в кляр не потрібно, оскільки в цьому компоненті вона міститься в достатній кількості.
- Підсипати до складу крохмаль і розмішувати до тих пір, поки не зникнуть грудочки.
На замітку. Можна приготувати хрусткий кляр для риби, змішавши яйця зі спеціями і японської паніровкою «Темпура Торі». Це займе зовсім небагато часу, а результат вийде нітрохи не гірше.