Риба Вомер – 5 рецептів приготування

Рецепт запікання в духовці

Для тих, хто воліє харчуватися дієтичними стравами, можна запропонувати рецепт вомера, який запечений в духовці. Процес приготування займе у вас до 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • риба – 4 тушки;
  • будь пісне масло – 30 мл;
  • трави;
  • зелень;
  • лимон;
  • сіль, спеції.

Приготування:

  • Почати потрібно з патрання риби. Видаліть нутрощі і шкірку, зріжте плавці.
  • Обсмажте тушки по 1 хвилині з кожної сторони. Це додасть їм красивий відтінок і апетитну скоринку.
  • Деко застеліть пергаментом, викладіть рибу.
  • Збризніть лимонним соком.
  • Запікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Подавайте рибу, притрусивши її зеленню. Також можна зробити подушку з овочів. Ідеальне поєднання: морква, цибуля, селера.

До такої страви краще підібрати гарнір у вигляді картопляного пюре або рису.

Дивіться також:  Як приготувати шаурму в домашніх умовах
Прокрутка до верху