Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

Доповнюємо рецепт різними овочами

Приготувати рибу з картоплею смачно можна з додаванням овочів, які допомагають зробити страву соковитою.

Інгредієнти:

  • філе рибне – 950 г;
  • чорний перець – 0,5 ч. ложки;
  • картопля – 2100 м;
  • масло вершкове – 15 г;
  • томати – 3 шт.;
  • приправа – 7 г;
  • сир – 230 г;
  • сіль – 3 ч. ложки;
  • майонез – 120 мл

Приготування:

  • Нарізати філе. Потрібні довгасті шматки.
  • Підсолити.
  • Присипати перцем. Відставити. Витримати півгодини.
  • Картоплю нарізати. Вийдуть гуртки.
  • Томати зробити кільцями.
  • Промазати маслом деко.
  • Розкласти частину картоплі.
  • Підсолити. Присипати перцем.
  • Розкласти філе.
  • Вкрити томатами.
  • Розмістити залишився картоплю.
  • Підсолити.
  • Промазати маслом.
  • Натерти сир.
  • Отриманої стружкою обсипати заготовку.
  • Запікати близько години.
  • Режим виставити на 185 гр.
  • Заготівлю поміщати тільки в розігрітий духову шафу.
Дивіться також:  Плов з перловки – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху