Доповнюємо рецепт різними овочами
Приготувати рибу з картоплею смачно можна з додаванням овочів, які допомагають зробити страву соковитою.
Інгредієнти:
- філе рибне – 950 г;
- чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- картопля – 2100 м;
- масло вершкове – 15 г;
- томати – 3 шт.;
- приправа – 7 г;
- сир – 230 г;
- сіль – 3 ч. ложки;
- майонез – 120 мл
Приготування:
- Нарізати філе. Потрібні довгасті шматки.
- Підсолити.
- Присипати перцем. Відставити. Витримати півгодини.
- Картоплю нарізати. Вийдуть гуртки.
- Томати зробити кільцями.
- Промазати маслом деко.
- Розкласти частину картоплі.
- Підсолити. Присипати перцем.
- Розкласти філе.
- Вкрити томатами.
- Розмістити залишився картоплю.
- Підсолити.
- Промазати маслом.
- Натерти сир.
- Отриманої стружкою обсипати заготовку.
- Запікати близько години.
- Режим виставити на 185 гр.
- Заготівлю поміщати тільки в розігрітий духову шафу.