В сметані в духовці
Якщо любите ніжний вершковий смак, то візьміть на озброєння цей рецепт. Страва з гордістю прикрасить святковий стіл. Головна перевага, що смачна страва не тільки відразу, в гарячому вигляді, але і коли охолоне.
Інгредієнти:
- сметана – 420 мл;
- сіль;
- філе рибне – 570 г;
- вершки – 60 мл;
- перець;
- картопля – 1100 м;
- сир – 120 р.
Приготування:
- Філе нарізати порційними шматками.
- Посипати сіллю.
- Приправити. Розмішати. Настояти чверть години.
- Бульби картоплі, порізати кружальцями.
- Половину помістити на деко.
- Викласти філе.
- Вкрити картоплею.
- Підсолити.
- Змастити сметаною.
- Залити вершки.
- Подрібнити сир. Використовувати крупного помелу тертку.
- Присипати стружкою.
- Запікати годину.
- Режим духової шафи 180 гр.