Риба з картоплею в духовці – 8 рецептів запікання

В сметані в духовці

Якщо любите ніжний вершковий смак, то візьміть на озброєння цей рецепт. Страва з гордістю прикрасить святковий стіл. Головна перевага, що смачна страва не тільки відразу, в гарячому вигляді, але і коли охолоне.

Інгредієнти:

  • сметана – 420 мл;
  • сіль;
  • філе рибне – 570 г;
  • вершки – 60 мл;
  • перець;
  • картопля – 1100 м;
  • сир – 120 р.

Приготування:

  • Філе нарізати порційними шматками.
  • Посипати сіллю.
  • Приправити. Розмішати. Настояти чверть години.
  • Бульби картоплі, порізати кружальцями.
  • Половину помістити на деко.
  • Викласти філе.
  • Вкрити картоплею.
  • Підсолити.
  • Змастити сметаною.
  • Залити вершки.
  • Подрібнити сир. Використовувати крупного помелу тертку.
  • Присипати стружкою.
  • Запікати годину.
  • Режим духової шафи 180 гр.
Дивіться також:  Пиріжки з сиром – 8 рецептів, як приготувати смачні і апетитні домашні пиріжки
Прокрутка до верху