Рибний пиріг – 12 рецептів приготування

З рибним фаршем

Це пиріг з цікавою начинкою, для створення якого потрібні:

  • дріжджове тісто – 1 кг;
  • фарш – 400 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • зелень, сіль і перець.

Спосіб приготування:

  • Готове тісто розморожується.
  • Терта морква і цибульні півкільця пассеруются з сіллю на олії.
  • Тісто ділиться навпіл.
  • На нижній корж викладається овочева подушка, підсолений і приправлений фарш, рубана зелень.
  • За допомогою верхнього коржа формується пиріг, який випікається в духовій шафі близько 45 хвилин при 180°C.
Дивіться також:  Курка в соєвому соусі на сковороді – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху