Варіант приготування з беконом
Список компонентів:
- упаковка овочевої суміші (замороженої) — 300 г;
- рис китайська — 300 г;
- бекон — 300 г;
- олія оливок — 30 г;
- свіжі яйця — 2 шт.;
- соус соєвий -20 г;
- солодка морква — 2 шт.;
- сіль, перець.
Готуємо рис з овочами і м’ясом:
- Обсмажуємо в олії тонкі смужки нарізаного бекону, перевертаючи по мірі появи апетитною скоринки. Через 3 хв. дістаємо пласти з сковороди і поділяємо на невеликі брусочки.
- Відварюємо рис, зливаємо воду. Заморожені овочі готуємо у відповідності з наведеними вказівками на упаковці.
- З яєць робимо «бовтанку», яку обсмажуємо до стану щільних шматочків, а потім розтираємо виделкою на дрібні частини.
- У ємність з жиром від обсмаженого м’яса викладаємо рис і тушкуємо його 4 хв. Потім додаємо яєчний склад, нарізану кубиками моркву, овочі і зелений горошок.
- Приправляємо всі соєвим соусом, ретельно перемішуємо продукти і тушкуємо страву ще 10 хвилин.
Подаємо рис з беконом у гарячому вигляді разом з коханою зеленню.