Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Варіант приготування з беконом

Список компонентів:

  • упаковка овочевої суміші (замороженої) — 300 г;
  • рис китайська — 300 г;
  • бекон — 300 г;
  • олія оливок — 30 г;
  • свіжі яйця — 2 шт.;
  • соус соєвий -20 г;
  • солодка морква — 2 шт.;
  • сіль, перець.

Готуємо рис з овочами і м’ясом:

  • Обсмажуємо в олії тонкі смужки нарізаного бекону, перевертаючи по мірі появи апетитною скоринки. Через 3 хв. дістаємо пласти з сковороди і поділяємо на невеликі брусочки.
  • Відварюємо рис, зливаємо воду. Заморожені овочі готуємо у відповідності з наведеними вказівками на упаковці.
  • З яєць робимо «бовтанку», яку обсмажуємо до стану щільних шматочків, а потім розтираємо виделкою на дрібні частини.
  • У ємність з жиром від обсмаженого м’яса викладаємо рис і тушкуємо його 4 хв. Потім додаємо яєчний склад, нарізану кубиками моркву, овочі і зелений горошок.
  • Приправляємо всі соєвим соусом, ретельно перемішуємо продукти і тушкуємо страву ще 10 хвилин.

Подаємо рис з беконом у гарячому вигляді разом з коханою зеленню.

Дивіться також:  Як варити рис для суші – 4 правильних рецепта
Прокрутка до верху