Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Спосіб готування по-турецьки

Список продуктів:

  • пакет розмороженої овочевої суміші — 450 г;
  • рис — 300 г;
  • масло вершкове — 30 г;
  • гаряча питна вода — 500 мл;
  • сіль, приправи, спеції.

Порядок приготування:

  • Розтоплюємо в каструлі домашнє масло, висипаємо заздалегідь підготовлений рис. Безперервно заважаючи, смажимо зерна до 2 хвилин.
  • Акуратно вливаємо в ємність окріп, приправляємо крупу сіллю і перцем. Продовжуючи роботу силіконової лопаткою, готуємо ще чверть години у відкритому вигляді.
  • Додаємо до рису попередньо розморожені овочі, з’єднуємо компоненти в одну масу і продовжуємо приготування до випаровування рідини.

Подаємо рис з овочами по-турецьки в якості гарніру або самостійного блюда.

Дивіться також:  Картопляні крокети — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху