Спосіб готування по-турецьки
Список продуктів:
- пакет розмороженої овочевої суміші — 450 г;
- рис — 300 г;
- масло вершкове — 30 г;
- гаряча питна вода — 500 мл;
- сіль, приправи, спеції.
Порядок приготування:
- Розтоплюємо в каструлі домашнє масло, висипаємо заздалегідь підготовлений рис. Безперервно заважаючи, смажимо зерна до 2 хвилин.
- Акуратно вливаємо в ємність окріп, приправляємо крупу сіллю і перцем. Продовжуючи роботу силіконової лопаткою, готуємо ще чверть години у відкритому вигляді.
- Додаємо до рису попередньо розморожені овочі, з’єднуємо компоненти в одну масу і продовжуємо приготування до випаровування рідини.
Подаємо рис з овочами по-турецьки в якості гарніру або самостійного блюда.