Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Готуємо на сковороді

Рецепт страви також не відрізняється складним змістом, але цікавий оригінальним способом приготування рису.

Необхідні продукти:

  • консервована кукурудза і молочний горошок — 100 г;
  • перець солодкий — ½ плода;
  • черрі;
  • морква;
  • рис — 250 г;
  • масло пісне;
  • сіль, каррі, паприка, зелень.

Поетапне приготування:

  • Шаткуємо соломкою моркву, обсмажуємо до золотистого відтінку. Додаємо нарізаний смужками перець, витягнуту з банок кукурудзу з горошком і половинки помідорів черрі. Смажимо овочі 5 хвилин.
  • Тепер застосовуємо наш секретний спосіб обробки рису, попередньо промитого і просушеного на вафельному рушник. Висипаємо зерно в сковороду і смажимо продукт, постійно перемішуючи.
  • Через хвилину кожне зернятко просочиться ароматним маслом, знайде легкий золотистий колір. Вливаємо 500 мл фільтрованої води, приправляємо сіллю, перцем і паприкою.
  • Продовжуємо приготування 20 хв. у відкритому вигляді, поки не випарується зайва рідина.
  • Тепер ємність закриваємо, зменшуємо вогонь до мінімуму, тушкуємо продукти чверть години. Заважати нічого не варто!

Смажений рис з овочами вийшов на диво красивим, розсипчастим, дуже апетитним.

Дивіться також:  Спагетті з сосисками – 5 цікавих і смачних рецептів
Прокрутка до верху