Готуємо на сковороді
Рецепт страви також не відрізняється складним змістом, але цікавий оригінальним способом приготування рису.
Необхідні продукти:
- консервована кукурудза і молочний горошок — 100 г;
- перець солодкий — ½ плода;
- черрі;
- морква;
- рис — 250 г;
- масло пісне;
- сіль, каррі, паприка, зелень.
Поетапне приготування:
- Шаткуємо соломкою моркву, обсмажуємо до золотистого відтінку. Додаємо нарізаний смужками перець, витягнуту з банок кукурудзу з горошком і половинки помідорів черрі. Смажимо овочі 5 хвилин.
- Тепер застосовуємо наш секретний спосіб обробки рису, попередньо промитого і просушеного на вафельному рушник. Висипаємо зерно в сковороду і смажимо продукт, постійно перемішуючи.
- Через хвилину кожне зернятко просочиться ароматним маслом, знайде легкий золотистий колір. Вливаємо 500 мл фільтрованої води, приправляємо сіллю, перцем і паприкою.
- Продовжуємо приготування 20 хв. у відкритому вигляді, поки не випарується зайва рідина.
- Тепер ємність закриваємо, зменшуємо вогонь до мінімуму, тушкуємо продукти чверть години. Заважати нічого не варто!
Смажений рис з овочами вийшов на диво красивим, розсипчастим, дуже апетитним.