Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Рис із замороженими овочами

Інгредієнти:

  • пісне масло — 30 мл;
  • бульйон або вода — 250 мл;
  • суміш заморожених овочів (спаржа, капуста цвітна і брюссельська, цибуля, морква, селера, інші компоненти) — 350 г;
  • сіль, спеції, прянощі.

Приготування страви:

  • Попередньо розморожені овочі викладаємо в сковороду з олією, пасеруємо до 5 хв. при активному перемішуванні продуктів.
  • Зливаємо з добре промитого рису рідина, поміщаємо зерно в ємність з овочевою сумішшю. Не перемішуючи склад, посипаємо його сіллю, спеціями і прянощами. Наповнюємо сковороду з підготовлюваною їжею гарячим бульйоном (водою).
  • Витримуємо страва чверть години в закритому вигляді, нагріваючи на дуже тихому вогні.

Приготувати рис з овочами можна і в розширеному складі, додавши морепродукти, горошок, кукурудзу, солодкий перець. Експериментуємо в своє задоволення!

Дивіться також:  Як приготувати біляші на сковороді і в духовці? 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху