Рис із замороженими овочами
Інгредієнти:
- пісне масло — 30 мл;
- бульйон або вода — 250 мл;
- суміш заморожених овочів (спаржа, капуста цвітна і брюссельська, цибуля, морква, селера, інші компоненти) — 350 г;
- сіль, спеції, прянощі.
Приготування страви:
- Попередньо розморожені овочі викладаємо в сковороду з олією, пасеруємо до 5 хв. при активному перемішуванні продуктів.
- Зливаємо з добре промитого рису рідина, поміщаємо зерно в ємність з овочевою сумішшю. Не перемішуючи склад, посипаємо його сіллю, спеціями і прянощами. Наповнюємо сковороду з підготовлюваною їжею гарячим бульйоном (водою).
- Витримуємо страва чверть години в закритому вигляді, нагріваючи на дуже тихому вогні.
Приготувати рис з овочами можна і в розширеному складі, додавши морепродукти, горошок, кукурудзу, солодкий перець. Експериментуємо в своє задоволення!