Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

З додаванням свинини

Необхідні компоненти:

  • рис — 200 г;
  • моркву і цибулю ріпчаста — 1 шт.;
  • свинина — 400 г;
  • перець солодкий;
  • зубки часнику — 2 шт.;
  • масло пісне;
  • сіль, спеції, прянощі.

Спосіб приготування:

  • Очищену свинину нарізаємо невеликими порціями. Обсмажуємо в нагрітому маслі, солимо і перчимо рум’яні шматочки.
  • Витягуємо з перцю насіння, очищаємо і моєму інші овочі, ріжемо їх кубиками і подрібнюємо часник.
  • Додаємо компоненти в сковороду з м’ясом і смажимо 10 хв. Потім маємо рівний шар підготовленого рису і викладаємо лист лавра.
  • Приправляємо їжу сіллю, улюбленими спеціями і прянощами, заливаємо водою або бульйоном, повністю покриваючи склад продуктів. Нагріваємо ємність 20 хв. на тихому вогні під кришкою.

Подаємо страву в гарячому вигляді. Не забуваємо прикрасити страву нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Смажені гриби – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху