З додаванням свинини
Необхідні компоненти:
- рис — 200 г;
- моркву і цибулю ріпчаста — 1 шт.;
- свинина — 400 г;
- перець солодкий;
- зубки часнику — 2 шт.;
- масло пісне;
- сіль, спеції, прянощі.
Спосіб приготування:
- Очищену свинину нарізаємо невеликими порціями. Обсмажуємо в нагрітому маслі, солимо і перчимо рум’яні шматочки.
- Витягуємо з перцю насіння, очищаємо і моєму інші овочі, ріжемо їх кубиками і подрібнюємо часник.
- Додаємо компоненти в сковороду з м’ясом і смажимо 10 хв. Потім маємо рівний шар підготовленого рису і викладаємо лист лавра.
- Приправляємо їжу сіллю, улюбленими спеціями і прянощами, заливаємо водою або бульйоном, повністю покриваючи склад продуктів. Нагріваємо ємність 20 хв. на тихому вогні під кришкою.
Подаємо страву в гарячому вигляді. Не забуваємо прикрасити страву нарубаною зеленню.