Як приготувати рідку молочну рисову кашу?
Такий варіант замінить перше блюдо. Його можна подавати замість супу на обід. Кількість молока буде потрібно значно збільшити (до 5 ст.), а також підготувати: 1 ст. рисової крупи, трохи меленої кориці і цукру, щіпку кам’яної солі.
- Свіже молоко вливається у містку каструлю.
- У рідину відразу ж відправляється сіль за смаком цукор-пісок.
- На цьому етапі можна засипати заздалегідь промитий і обсушенный рис.
- Коли маса закипить, додається кориця. Деякі господині замінюють її ваніліном або ванільним цукром.
- На самому маленькому вогні блюдо нудитися під кришкою до готовності крупи – близько 25 хвилин.
Більш точний час готування залежить від того, наскільки розварену молочну рисову кашу воліють домашні.