Рисова каша в мультиварці на молоці – 8 рецептів

З овочами

Інгредієнти;

  • Рис – 0,2 кг;
  • Базилік – 1 щіпка;
  • Ріпчаста цибуля – 2 головки;
  • Квасоля (спаржева) – 0,1 кг;
  • Морква – 1 штука;
  • Фенхель – 1 щіпка;
  • Сіль, приправа «до рису» — за смаком;
  • Помідор – 2 штуки;
  • Рослинне масло – 1,5 ст. ложки;
  • Куркума – 1 щіпка;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Насіння льону – 1 ч. ложка;
  • Вода – 0,4 л.

Приготування:

  • Промийте і переберіть рис.
  • Наріжте цибулю Тонкими півкільцями. Якщо є можливість, візьміть обидва лука різних кольорів.
  • Спаржеву квасоля промийте і наріжте брусочками, по 2-2,5 см.
  • Довгими брусочками моркву наріжте.
  • Помідори очистіть від шкірки і наріжте їх будь-яким довільним способом. Наприклад, тонкими часточками.
  • Часник дрібно нарубаєте вручну.
  • Складіть в чашу рис, фенхель, нарізані овочі, сіль, базилік, приправу до рису, куркуму і насіння льону. Все змішайте і залийте водою.
  • Додайте трохи рафінованої олії.
  • Виберіть програму «рис» на 35 хвилин.
  • Розсипайте кашу і прикрасьте рис свіжою зеленню.
  • Дивіться також:  Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування