З додаванням вершків і сиру
Такий варіант каші виходить дуже ніжним, що тане в роті. Обов’язково спробуйте!
Компоненти рецепту:
- вода — 0,2 л;
- цукор — 15 гр;
- вершки — 50 гр;
- рис — 150 гр;
- молоко — 150 гр;
- щіпка солі;
- сир твердий — 50 гр;
- масло вершкове — 15 гр.
Як приготувати молочну рисову кашу:
- Обробіть рисову крупу проточною водою.
- Перекладіть в чашу від мультиварки, залийте водою, насипте сіль і цукор.
- Увімкніть програму «Рис». Готуйте страву, поки вода не зникне.
- Після цього влийте молоко, додайте вершки і варіть кашу, включивши режим «Смаження».
- Як тільки блюдо закипить, включаємо програму «Гасіння» і готуємо ще 10 хвилин.
- В цей час шматок сиру натріть на тертці і покришіть в мультиварку.
- Тоді каша повністю приготується, залиште її на 10 хвилин. Сир розплавиться і розчиниться в масі рису.