Рисова молочна каша в мультиварці – смачні 7 рецептів приготування

З додаванням вершків і сиру

Такий варіант каші виходить дуже ніжним, що тане в роті. Обов’язково спробуйте!

Компоненти рецепту:

  • вода — 0,2 л;
  • цукор — 15 гр;
  • вершки — 50 гр;
  • рис — 150 гр;
  • молоко — 150 гр;
  • щіпка солі;
  • сир твердий — 50 гр;
  • масло вершкове — 15 гр.

Як приготувати молочну рисову кашу:

  • Обробіть рисову крупу проточною водою.
  • Перекладіть в чашу від мультиварки, залийте водою, насипте сіль і цукор.
  • Увімкніть програму «Рис». Готуйте страву, поки вода не зникне.
  • Після цього влийте молоко, додайте вершки і варіть кашу, включивши режим «Смаження».
  • Як тільки блюдо закипить, включаємо програму «Гасіння» і готуємо ще 10 хвилин.
  • В цей час шматок сиру натріть на тертці і покришіть в мультиварку.
  • Тоді каша повністю приготується, залиште її на 10 хвилин. Сир розплавиться і розчиниться в масі рису.
Дивіться також:  Бурякові котлети – 9 рецептів приготування