Запікаємо з вугром і норі
Необхідні інгредієнти:
- готовий рис – 200 г;
- норі – 2 шт.;
- вугор – 150 г;
- тертий сир – 50 г;
- майонез – 2 ст. ложки;
- огірок – 1 шт.
- Розділіть норі на кілька частин і викладіть на рогожу.
- Зверху викладіть готовий рис і трохи утрамбуйте його.
- Переверніть норі рисом донизу.
- Наріжте огірок тонкими смужками, попередньо очистивши від шкірки, покладіть в середину ролу.
- Загорніть, наріжте порціями і кожен оберніть тонкою смужкою вугра.
- Посипте зверху тертим сиром і відправте на 10 хвилин у духовку.
- Готуйте до тих пір, поки на кожному шматочку не утворюється «шапочка». Подавайте смажені роли разом з соєвим соусом і васабі.