Рулет з консервованої горбушею
Представлене страва завжди буде виграшним варіантом на святковому або фуршетному столах. Створене страва виглядає вишукано і дуже багато, адже горбуша відноситься до «стану» благородних підводних мешканців.
Склад інгредієнтів:
- яйця — 6 шт.;
- сир «Пармезан» — 300 г;
- лаваші — 3 шт.;
- майонез;
- перо цибулі — пучок;
- горбуша консервована — 2 банки.
Приготування закуски:
- Відварюємо круто яйця, очистити, дрібно рубаємо ножем.
- Дістаємо рибу з рідкого складу, акуратно розминаємо до однорідної маси.
- Промиваємо цибулю, стряхиваем вологу, шаткуємо невеликими частинами.
- Розгортаємо лист лавашу, наносимо на нього сіточку майонезу, зверху розміщуємо рівний шар риби. Посипаємо його стружкою натертого «Пармезану», потім шматочками яєчного складу, подрібненою зеленню.
- Акуратно загортаємо лаваш в щільний рулет, не допускаючи розривів тонкого листа.
Подаємо ситну їжу на сніданок, полуденний ланч, або сімейний вечерю.
Рибна начинка для рулету з лаваша може оформлятися у вигляді чудового асорті, складеного в самих несподіваних і оригінальних варіаціях. Така «гра» з улюбленими продуктами завжди коштує свічок!