Рулет з лаваша з консервованою рибою – 7 простих і смачних рецептів

Рулет з консервованої горбушею

Представлене страва завжди буде виграшним варіантом на святковому або фуршетному столах. Створене страва виглядає вишукано і дуже багато, адже горбуша відноситься до «стану» благородних підводних мешканців.

Склад інгредієнтів:

  • яйця — 6 шт.;
  • сир «Пармезан» — 300 г;
  • лаваші — 3 шт.;
  • майонез;
  • перо цибулі — пучок;
  • горбуша консервована — 2 банки.

Приготування закуски:

  • Відварюємо круто яйця, очистити, дрібно рубаємо ножем.
  • Дістаємо рибу з рідкого складу, акуратно розминаємо до однорідної маси.
  • Промиваємо цибулю, стряхиваем вологу, шаткуємо невеликими частинами.
  • Розгортаємо лист лавашу, наносимо на нього сіточку майонезу, зверху розміщуємо рівний шар риби. Посипаємо його стружкою натертого «Пармезану», потім шматочками яєчного складу, подрібненою зеленню.
  • Акуратно загортаємо лаваш в щільний рулет, не допускаючи розривів тонкого листа.

Подаємо ситну їжу на сніданок, полуденний ланч, або сімейний вечерю.

Рибна начинка для рулету з лаваша може оформлятися у вигляді чудового асорті, складеного в самих несподіваних і оригінальних варіаціях. Така «гра» з улюбленими продуктами завжди коштує свічок!

Дивіться також:  Як коптити сало в домашніх умовах?