Рецепт приготування з огірком
Склад компонентів: великий лаваш тонкий, 3 свіжих огірка, до 200 грам слабосоленої риби, плавлений сирок без добавок, сметана, пір’я цибулі і кріп.
- Сьомга позбавляється навіть від самих дрібних кісточок і нарізати тонкими слайсами.
- Огірки шинкують так само. Зручніше за все робити це за допомогою овочечистки.
- Сирок розминається виделкою, змішується зі сметаною. Останню можна замінити класичним майонезом або несолодким йогуртом.
- В отриману сирну суміш висипається вся рубана зелень.
- Готовою масою покривається великий лаваш. Зверху розкладається порізана тонкими смужками риба і огірки.
Згорнутий рулетом лаваш з сьомгою і огірком покривається фольгою або харчовою плівкою, охолоджується.