Запечений рулет з лаваша з червоною рибою і сиром
Склад компонентів: 1 кг рибного філе, 2 лаваша, 300 грам сиру, масло оливи, 2 – 3 ложки французької гірчиці, 1 ч. л. меду, сік лайма, сухі ароматні трави, сіль.
- Масло (1/3 ст.) змішується з гірчицею, соком цитрусового (1 ч. л.) і медом.
- Сир подрібнюється через тертку.
- Основа з двох лавашів змащується маслом оливи, поверх якого розподіляються рибні смужки.
- За ним розсипається тертий сир, сухі трави і сіль.
- Формується рулет, ріжеться на шматочки. Вони викладаються на деко начинкою вгору і поливаються заправкою з першого кроку.
Закуска запікається в духовці півгодини і подається гарячою.