Рулет з лаваша з сьомгою — 9 рецептів

Запечений рулет з лаваша з червоною рибою і сиром

Склад компонентів: 1 кг рибного філе, 2 лаваша, 300 грам сиру, масло оливи, 2 – 3 ложки французької гірчиці, 1 ч. л. меду, сік лайма, сухі ароматні трави, сіль.

  • Масло (1/3 ст.) змішується з гірчицею, соком цитрусового (1 ч. л.) і медом.
  • Сир подрібнюється через тертку.
  • Основа з двох лавашів змащується маслом оливи, поверх якого розподіляються рибні смужки.
  • За ним розсипається тертий сир, сухі трави і сіль.
  • Формується рулет, ріжеться на шматочки. Вони викладаються на деко начинкою вгору і поливаються заправкою з першого кроку.

Закуска запікається в духовці півгодини і подається гарячою.

Дивіться також:  Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху