З начинкою з яблук
Іноді неможливо уявити поєднання фруктів і м’ясних виробів. Проте часто такі страви виявляються смачніше звичайних. Підтвердження тому – рулька з яблуками.
Для її приготування знадобиться:
- Спершу потрібно підготувати свинячу рульку. Її треба промити, очистити і розрізати уздовж. Це робиться для того, щоб дістати кістку і сухожилля, а також розкрити рульку.
- М’ясо гарненько натирається сіллю і перцем. Для більш пікантного смаку можна натерти часником.
- Поки настоюється рулька, необхідно видалити кісточки з яблук і порізати їх на тонкі часточки. Ці скибочки викладаються поверх м’яса.
- Після рулька згортається в рулет і обв’язується спеціальними нитками або іншими підручними засобами.
- Рулет відправляється варитися на повільний вогонь (близько чотирьох годин).
- Після закінчення варіння перекладається на змащене соняшниковою олією деко і відправляється запікатися до стану готовності. За півгодини до готовності слід його дістати і змастити сметаною з часником.