Рулетики з кабачків – 8 дуже смачних рецептів приготування з різними начинками

Незвичайна начинка з сьомги та кисломолочного сиру

Дуже ніжна і смачна закуска, гідна святкового столу. Кабачок надає їй м’якість і соковитість.

Нам знадобиться:

  • 2 невеликих кабачка;
  • 200 г слабосоленої сьомги;
  • 2 огірка середнього розміру;
  • 200 г кисломолочного сиру;
  • рослинне масло.

Покрокове приготування:

  • Кабачок миємо й ріжемо на тонкі смужки.
  • Розжарюємо сковороду на сильному вогні, потім його зменшуємо. Обсмажуємо слайсы на рослинній олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
  • Огірок миємо й ріжемо на брусочки.
  • Сьомгу очищаємо від кісток, нарізаємо на невеликі тонкі смужки.
  • На кабачкові слайсы тонким шаром намазуємо сирний сир, кладемо шматочок сьомги і брусок огірка. Акуратно звертаємо рулетики. При необхідності можна закріпити шпажками.

Можна приготувати рулетики з кабачків з різними начинками: м’ясної, грибний, овочевий і навіть сирною. Це універсальне блюдо, яке підходить і для повсякденних обідів, і для святкового столу. Кабачкові рулетики легкі в приготуванні, корисні і красиві.

Дивіться також:  Креветочна риба – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху