Незвичайна начинка з сьомги та кисломолочного сиру
Дуже ніжна і смачна закуска, гідна святкового столу. Кабачок надає їй м’якість і соковитість.
Нам знадобиться:
- 2 невеликих кабачка;
- 200 г слабосоленої сьомги;
- 2 огірка середнього розміру;
- 200 г кисломолочного сиру;
- рослинне масло.
Покрокове приготування:
- Кабачок миємо й ріжемо на тонкі смужки.
- Розжарюємо сковороду на сильному вогні, потім його зменшуємо. Обсмажуємо слайсы на рослинній олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
- Огірок миємо й ріжемо на брусочки.
- Сьомгу очищаємо від кісток, нарізаємо на невеликі тонкі смужки.
- На кабачкові слайсы тонким шаром намазуємо сирний сир, кладемо шматочок сьомги і брусок огірка. Акуратно звертаємо рулетики. При необхідності можна закріпити шпажками.
Можна приготувати рулетики з кабачків з різними начинками: м’ясної, грибний, овочевий і навіть сирною. Це універсальне блюдо, яке підходить і для повсякденних обідів, і для святкового столу. Кабачкові рулетики легкі в приготуванні, корисні і красиві.