Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Сало в розсолі

Смачним і особливо ніжним вийде сало, якщо витримати його в розсолі кілька діб.

Для приготування закуски потрібно:

  • 1,2 кг сала;
  • 220 г солі;
  • очищення від цибулі;
  • лаврове листя;
  • суха аджика;
  • суміш перців;
  • сушена зелень.

Порядок роботи:

  • Ретельно вимити сало і порізати невеликими прямокутними шматками.
  • Обполоснути цибулиння, залити водою, присипати сіллю, покласти лаврові листки і прокип’ятити чверть години, а потім прибрати з плити і остудити.
  • Натерти підготовлені шматки сухої аджикою, скласти в ємність і залити розсолом розсолом, а потім встановити гніт і залишити на 2-3 дні.
  • Коли продукт буде готовий, вийняти його з рідини, обсушити і обваляти в суміші перців і сушеної зелені.

Рада. Щоб колір сала вийшов більш насиченим, в якості барвника потрібно додати не тільки лушпиння від цибулі, але і вишневі листя. А також можна використовувати шафран або каррі.

Дивіться також:  Соус для шаурми -13 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху