Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Копчений смак з рідким димом

Навіть при відсутності коптильні можна приготувати сало, смак якого буде нітрохи не гірше, якщо зробити його з рідким димом. А цибулиння додасть закуски красивий золотистий колір.

Склад компонентів:

  • 800 г сала;
  • 100-120 г солі;
  • 30-40 мл рідкого диму;
  • цибульні очищення;
  • перець-горошок;
  • лаврові листки;
  • паприка і коріандр.

Послідовність роботи:

  • Вимити цибульні очищення, скласти в каструлю, влити воду, додати сіль, лаврові листки і горошинки перцю. Поставити на повільний вогонь.
  • Порізати скибками сало, а коли відвар з барвником закипить, покласти його в каструлю і долити рідкий дим.
  • Щільно закупорити ємність кришкою і залишити продукт в маринаді на 12-16 годин, потім вийняти, обсушити і обваляти в суміші приправ.

Увага! Сало, приготоване цим способом, можна зберігати тільки в холодильнику, уклавши його в пластиковий контейнер з кришкою, інакше продукт швидко втратить насичений запах.

Дивіться також:  Сиров’ялена ковбаса – 6 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху