Традиційний український рецепт
Закуска, одночасно хрустка і солона всередині, але солодка зовні дуже оригінальна. Для її приготування в домашніх умовах не буде потрібно багато часу і сил.
Вам знадобиться:
- 130 г копченої свинячої грудинки (можна замінити салом);
- 180 г шоколаду.
Покрокова інструкція:
- Нарізаємо грудинку або сало тоненькими пластинами.
- Обсмажуємо до хрусткої скоринки на попередньо розігрітій сковороді.
- Викладаємо готовий бекон на пергамент, щоб дати стекти залишкам жиру.
- Розтоплюємо на водяній бані шоколад.
- Занурюємо в шоколадну масу смужки грудинки.
- Відправляємо готове ласощі в холодильник до повного застигання глазурі.
Важливо! Не використовуйте грудинку, копчення якої здійснювалося за допомогою рідкого диму, блюдо придбає неприємний смак і різкий запах.