Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

Традиційний український рецепт

Закуска, одночасно хрустка і солона всередині, але солодка зовні дуже оригінальна. Для її приготування в домашніх умовах не буде потрібно багато часу і сил.

Вам знадобиться:

  • 130 г копченої свинячої грудинки (можна замінити салом);
  • 180 г шоколаду.

Покрокова інструкція:

  • Нарізаємо грудинку або сало тоненькими пластинами.
  • Обсмажуємо до хрусткої скоринки на попередньо розігрітій сковороді.
  • Викладаємо готовий бекон на пергамент, щоб дати стекти залишкам жиру.
  • Розтоплюємо на водяній бані шоколад.
  • Занурюємо в шоколадну масу смужки грудинки.
  • Відправляємо готове ласощі в холодильник до повного застигання глазурі.

Важливо! Не використовуйте грудинку, копчення якої здійснювалося за допомогою рідкого диму, блюдо придбає неприємний смак і різкий запах.

Дивіться також:  Сир в домашніх умовах з молока – 7 рецептів
Прокрутка до верху