Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

З додаванням чорносливу

Щоб ще більше урізноманітнити смак і без того досить оригінального десерту, можна додати до основних продуктів будь-яку зливу в сушеному вигляді.

Вам знадобиться:

  • 250 г сала;
  • 200 г чорносливу;
  • 50 г горіхів;
  • плитка шоколаду;
  • 100 г вершкового масла;
  • силіконова форма для льоду.

Покрокова інструкція:

  • Тонко нарізаємо сало і залишаємо його «відпочивати» при кімнатній температурі, щоб воно набуло пластичність.
  • Чорнослив проварюємо, даємо охолонути і дрібно нарізаємо.
  • Формуємо кульки з чорносливу, всередину кожного поміщаємо горішок.
  • Щільно загорнути готові кульки салом і охолоджуємо годину їх в морозильній камері.
  • Готуємо на водяній бані глазур з шоколаду і масла.
  • Розливаємо половину глазурі в силіконові формочки.
  • Акуратно кладемо в кожну клітинку з шоколадом кульку з чорносливу, горіхів і сала.
  • Заливаємо залишилася глазур’ю.
  • Відправляємо на годину в холодильник, щоб цукерки повністю застигли.

Чорнослив в цьому рецепті за бажанням можна замінити курагою або родзинками. Горіхи підійдуть будь – вибір залежить виключно від смакових уподобань.

Дивіться також:  Що приготувати з листкового бездріжджового тіста – 15 рецептів смачної випічки
Прокрутка до верху