Цукерки «Сало в шоколаді»
Приготувавши незвичайне ласощі по цьому рецепту, ви неодмінно здивуйте всіх, хто буде його дегустувати, і безперечно порадуєте ласунів.
Вам знадобиться:
- 2/3 плитки чорного шоколаду;
- 200 г слабосоленого сала;
- 50 г вершкового масла;
- 50 г волоських горіхів;
- щіпка кориці;
- шпажки або зубочистки.
Покрокова інструкція:
- Подрібнюємо сало і горіхи в блендері.
- Додаємо в приготовану суміш корицю.
- Формуємо невеличкі кульки і відправляємо їх на годину в морозилку.
- Готуємо глазур з шоколаду і масла.
- Застиглі кульки нанизуємо на шпажки і по черзі занурюємо в теплу глазур.
- Ставимо готові вироби в склянку, щоб вони не злиплися і не втратили форму і відправляємо в холодильник (не в морозилку) на 1,5–2 години.
Важливо! Подавати цукерки «Сало в шоколаді» можна з легкими алкогольними коктейлями. Запивати десерт компотами, чаями або молочними напоями не рекомендується.