Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

Цукерки «Сало в шоколаді»

Приготувавши незвичайне ласощі по цьому рецепту, ви неодмінно здивуйте всіх, хто буде його дегустувати, і безперечно порадуєте ласунів.

Вам знадобиться:

  • 2/3 плитки чорного шоколаду;
  • 200 г слабосоленого сала;
  • 50 г вершкового масла;
  • 50 г волоських горіхів;
  • щіпка кориці;
  • шпажки або зубочистки.

Покрокова інструкція:

  • Подрібнюємо сало і горіхи в блендері.
  • Додаємо в приготовану суміш корицю.
  • Формуємо невеличкі кульки і відправляємо їх на годину в морозилку.
  • Готуємо глазур з шоколаду і масла.
  • Застиглі кульки нанизуємо на шпажки і по черзі занурюємо в теплу глазур.
  • Ставимо готові вироби в склянку, щоб вони не злиплися і не втратили форму і відправляємо в холодильник (не в морозилку) на 1,5–2 години.

Важливо! Подавати цукерки «Сало в шоколаді» можна з легкими алкогольними коктейлями. Запивати десерт компотами, чаями або молочними напоями не рекомендується.

Дивіться також:  Чізкейк Нью-Йорк класичний рецепт приготування вдома
Прокрутка до верху