Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

З кардамоном і чорним перцем

Сучасні кондитери вирішили урізноманітнити такий екзотичний десерт, додавши до нього спеції і прянощі.

Вам знадобиться:

  • 150 г свіжого сала (оптимально – спинний вирізки);
  • 2 плитки чорного шоколаду;
  • 80 г вершкового масла;
  • щіпка кориці;
  • 1/3 ч. л. меленого чорного перцю;
  • ¼ Ч. л. меленого кардамону;
  • 1 ч. л. какао.

Покрокова інструкція:

  • Сало перемелюємо на м’ясорубці, формуємо невеликі кубики і залишаємо їх застигати в морозилці на годину.
  • Шоколад з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані.
  • До шоколадної маси додаємо какао, корицю, перець і кардамон.
  • Застиглі кубики занурюємо в шоколад зі спеціями і залишаємо в холодильнику для застигання.

Готовий делікатес можна прикрасити листочками м’яти або злегка присипати мигдальною стружкою.

Дивіться також:  Гарбуз в мікрохвильовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху