Готуємо з імбиром
Завдяки цій прянощі унікальне ласощі набуває ще більш особливий смак та витончений аромат.
Вам знадобиться:
- 150 г чорного шоколаду;
- 100 г бекону;
- третина чайної ложки висушеного і подрібненого імбиру;
- по пів чайної ложки меленого запашного перцю і мускатного горіха;
- щіпка червоного перцю.
Покрокова інструкція:
- Бекон нарізаємо тонкими пластами і запікаємо в духовці до хрусткої скоринки (t 200°).
- Шоколад розтоплюємо і додаємо до нього спеції.
- Остиглі смужки бекону акуратно опускаємо в шоколадній масі.
- Охолоджуємо готовий продукт у холодильнику, поки шоколад повністю не застигне.
Спробувавши приготувати страву «Сало в шоколаді» по одному із запропонованих рецептів, ви переконаєтеся, наскільки цікавим і смачним може бути цей десерт, незважаючи на всю свою парадоксальність.