Сало в шоколаді – 5 рецептів приготування

Готуємо з імбиром

Завдяки цій прянощі унікальне ласощі набуває ще більш особливий смак та витончений аромат.

Вам знадобиться:

  • 150 г чорного шоколаду;
  • 100 г бекону;
  • третина чайної ложки висушеного і подрібненого імбиру;
  • по пів чайної ложки меленого запашного перцю і мускатного горіха;
  • щіпка червоного перцю.

Покрокова інструкція:

  • Бекон нарізаємо тонкими пластами і запікаємо в духовці до хрусткої скоринки (t 200°).
  • Шоколад розтоплюємо і додаємо до нього спеції.
  • Остиглі смужки бекону акуратно опускаємо в шоколадній масі.
  • Охолоджуємо готовий продукт у холодильнику, поки шоколад повністю не застигне.

Спробувавши приготувати страву «Сало в шоколаді» по одному із запропонованих рецептів, ви переконаєтеся, наскільки цікавим і смачним може бути цей десерт, незважаючи на всю свою парадоксальність.

Дивіться також:  Кыстыбый з картоплею – 7 рецептів
Прокрутка до верху