Сациві з курки – 7 смачних рецептів приготування

Як зробити в мультиварці?

Знамените грузинське блюдо можна приготувати за допомогою мультиварки.

Для цього слід підготувати:

  • курка – 1 шт.;
  • масло вершкове і рослинне – 50 мл;
  • кінза – 1 пучок;
  • борошно – 50 р;
  • горіхи волоські – 300 г;
  • цибуля – 6 шт;
  • часник – 2 головки;
  • сіль, спеції для сациві.

Спосіб приготування:

  • У змащену маслом чашу мультиварки викладається по половині подрібненого часнику і цибулі.
  • На овочеву «подушку» поміщаються підсолені шматочки обробленої тушки.
  • На мультиварці на режимі «Випічка» встановлюється таймер в 40 хвилин.
  • В окремій мисці за допомогою блендера змішуються залишилися часник, цибуля, кінза і горіхи.
  • У глибокій піалі спеції і борошно розводять водою, після чого посуд вводиться горіхова маса.
  • По закінченні програми м’ясо заливається соусом і мультиварка встановлюється в режим «Гасіння» на 60 хвилин.
  • Після приготування страву перекладається в іншу ємність, яка відправляється в холод на 10 – 12 годин.
Дивіться також:  Заливне з свинячого язика – 5 покрокових рецептів
Прокрутка до верху