Як зробити в мультиварці?
Знамените грузинське блюдо можна приготувати за допомогою мультиварки.
Для цього слід підготувати:
- курка – 1 шт.;
- масло вершкове і рослинне – 50 мл;
- кінза – 1 пучок;
- борошно – 50 р;
- горіхи волоські – 300 г;
- цибуля – 6 шт;
- часник – 2 головки;
- сіль, спеції для сациві.
Спосіб приготування:
- У змащену маслом чашу мультиварки викладається по половині подрібненого часнику і цибулі.
- На овочеву «подушку» поміщаються підсолені шматочки обробленої тушки.
- На мультиварці на режимі «Випічка» встановлюється таймер в 40 хвилин.
- В окремій мисці за допомогою блендера змішуються залишилися часник, цибуля, кінза і горіхи.
- У глибокій піалі спеції і борошно розводять водою, після чого посуд вводиться горіхова маса.
- По закінченні програми м’ясо заливається соусом і мультиварка встановлюється в режим «Гасіння» на 60 хвилин.
- Після приготування страву перекладається в іншу ємність, яка відправляється в холод на 10 – 12 годин.