Савойська капуста – 9 рецептів приготування

Простий салат з крабовими паличками

Якщо ніколи не готували з цього сорту, то почніть знайомство з салату. Насичений, з м’ятною вишуканою легкістю салат з савойської капусти займе гідне місце у вашому раціоні.

Інгредієнти:

  • часник – 2 зубки;
  • капуста – 320 г савойська;
  • крабові палички – 100 г;
  • оливкова олія – 2 ст. ложки;
  • горіх – 45 г волоський;
  • м’ята – 35 г;
  • лимон – 1 шт.

Приготування:

  • Капусту порубати.
  • Взяти сковороду. Помістити горіхи. Обсмажити без масла.
  • Подрібнити зубки. М’яту порвати.
  • Вичавити сік з лимона. З’єднати з маслом. Помістити часник. Всипати спеції. Розмішати.
  • Овоч залити заправкою. Перемішати. Настояти кілька годин.
  • Крабові палички нарізати. Отримані кубики відправити до капусти. Перемішати.
  • Присипати горіхами.
Дивіться також:  Булочки для гамбургерів – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху