Варіант приготування з квашеною капустою
Ще один варіант приготування пирога. Він виходить більш насиченим і злегка пікантним. Небажано брати капусту з журавлиною або іншими добавками, віддайте перевагу звичайній, квашеної у простому розсолі без хрону, гірчиці або інших «таких» спецій.
Необхідні продукти:
- 350 грам борошна;
- 100 грам вершкового масла;
- дві великі ложки цукру;
- 400 грам квашеної капусти;
- два яйця;
- сіль і перець за смаком;
- 5 грам розпушувача
Процес приготування:
- Розтопіть масло до рідкого стану, з’єднайте з цукром, капустою і яйцем, перемішати.
- До цієї суміші всипте борошно і розпушувач, доведіть до густої однорідної консистенції.
- Влийте вміст в обрану форму і приберіть в духовку на 35 хвилин, заздалегідь нагріваючи його до 180 градусів.