Шарлотка з капустою — 8 рецептів швидких і простих

Варіант приготування з квашеною капустою

Ще один варіант приготування пирога. Він виходить більш насиченим і злегка пікантним. Небажано брати капусту з журавлиною або іншими добавками, віддайте перевагу звичайній, квашеної у простому розсолі без хрону, гірчиці або інших «таких» спецій.

Необхідні продукти:

  • 350 грам борошна;
  • 100 грам вершкового масла;
  • дві великі ложки цукру;
  • 400 грам квашеної капусти;
  • два яйця;
  • сіль і перець за смаком;
  • 5 грам розпушувача

Процес приготування:

  • Розтопіть масло до рідкого стану, з’єднайте з цукром, капустою і яйцем, перемішати.
  • До цієї суміші всипте борошно і розпушувач, доведіть до густої однорідної консистенції.
  • Влийте вміст в обрану форму і приберіть в духовку на 35 хвилин, заздалегідь нагріваючи його до 180 градусів.
Дивіться також:  Булочки з повидлом – 7 рецептів приготування смачних домашніх булочок
Прокрутка до верху