Шарлотка з капустою — 8 рецептів швидких і простих

Заливний капустяний пиріг з печерицями

Така випічка виходить ніжною і м’якою.

Майонез можна замінити сметаною.

Необхідні продукти:

  • 150 грам борошна;
  • 230 грам майонезу або сметани;
  • 300 грам шампіньйонів;
  • три яйця;
  • зелень на свій смак;
  • ложечка розпушувача і щіпка солі;
  • приблизно 400 грам капусти.

Процес приготування:

  • Гриби потрібно нарізати на невеликі шматочки, обсмажити на сковороді і з’єднати з нашаткованої капусти і дрібно посіченою зеленню. Отриману масу заправити сіллю і іншими спеціями.
  • У миску влити вміст яєць, злегка збити, змішати з майонезом, борошном, розпушувачем і зовсім трохи посолити.
  • У форму спочатку залити половину приготованого тесту, потім капусту з грибами і зверху знову все покрити тестом.
  • Тримати в гарячій духовій шафі 45 хвилин, встановивши нагрівання на 190 градусів. Після закінчення заданого часу готовий пиріг краще остудити і тільки потім подавати на стіл.
Дивіться також:  Торт-суфле – 15 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху