Заливний капустяний пиріг з печерицями
Така випічка виходить ніжною і м’якою.
Майонез можна замінити сметаною.
Необхідні продукти:
- 150 грам борошна;
- 230 грам майонезу або сметани;
- 300 грам шампіньйонів;
- три яйця;
- зелень на свій смак;
- ложечка розпушувача і щіпка солі;
- приблизно 400 грам капусти.
Процес приготування:
- Гриби потрібно нарізати на невеликі шматочки, обсмажити на сковороді і з’єднати з нашаткованої капусти і дрібно посіченою зеленню. Отриману масу заправити сіллю і іншими спеціями.
- У миску влити вміст яєць, злегка збити, змішати з майонезом, борошном, розпушувачем і зовсім трохи посолити.
- У форму спочатку залити половину приготованого тесту, потім капусту з грибами і зверху знову все покрити тестом.
- Тримати в гарячій духовій шафі 45 хвилин, встановивши нагрівання на 190 градусів. Після закінчення заданого часу готовий пиріг краще остудити і тільки потім подавати на стіл.