Шарлотка з капустою — 8 рецептів швидких і простих

З фаршем

Зробити пиріг більш ситним і насиченим можна за допомогою будь-якого фаршу.

Необхідні продукти:

  • 300 грам будь-якого фаршу;
  • два яйця;
  • 150 грам борошна;
  • цибулина;
  • 5 грам розпушувача;
  • спеції на свій смак;
  • 200 грам борошна;
  • 400 грам капусти.

Процес приготування:

  • Фарш з’єднуємо з нарубаним цибулею, обсмажуємо на гарячій сковороді, потім підсипаємо нашатковану капусту і доводимо її до м’якості.
  • Злегка збиті яйця змішуємо зі сметаною, борошном, спеціями і розпушувачем.
  • У форму спочатку заливаємо трохи отриманої маси, потім викладаємо м’ясо з капустою і зверху додаємо тісто.
  • Доводимо випічку до готового стану протягом 40 хвилин при 190 градусах в заздалегідь нагрітій духовій шафі.
Дивіться також:  Як зробити желе з желатину – 7 смачних рецептів домашнього желе
Прокрутка до верху