З фаршем
Зробити пиріг більш ситним і насиченим можна за допомогою будь-якого фаршу.
Необхідні продукти:
- 300 грам будь-якого фаршу;
- два яйця;
- 150 грам борошна;
- цибулина;
- 5 грам розпушувача;
- спеції на свій смак;
- 200 грам борошна;
- 400 грам капусти.
Процес приготування:
- Фарш з’єднуємо з нарубаним цибулею, обсмажуємо на гарячій сковороді, потім підсипаємо нашатковану капусту і доводимо її до м’якості.
- Злегка збиті яйця змішуємо зі сметаною, борошном, спеціями і розпушувачем.
- У форму спочатку заливаємо трохи отриманої маси, потім викладаємо м’ясо з капустою і зверху додаємо тісто.
- Доводимо випічку до готового стану протягом 40 хвилин при 190 градусах в заздалегідь нагрітій духовій шафі.