На сметані або майонезі
Такі продукти у випіканні надають їй м’якість і ніжність.
Необхідні інгредієнти:
- 250 грам майонезу;
- приправи на свій смак;
- ложечка розпушувача;
- 600 грам капусти;
- 250 грам борошна;
- три яйця.
Процес приготування:
- Капусту подрібнюємо, найкраще, на тонкі смужки і обсмажуємо до м’якості на гарячій сковороді, не забувши приправити спеціями.
- Зазначене кількість майонезу або сметани з’єднуємо з сіллю, збитими яйцями, розпушувачем і борошном так, щоб вийшла густа однорідна суміш.
- У форму заливаємо частину маси, потім викладаємо всю капустяну начинку і заливаємо тістом, що залишилося. Випікаємо пиріг в гарячій духовці протягом 35 хвилин при 190 градусах, поки все не зарум’яниться.