Шарлотка з капустою — 8 рецептів швидких і простих

На сметані або майонезі

Такі продукти у випіканні надають їй м’якість і ніжність.

Необхідні інгредієнти:

  • 250 грам майонезу;
  • приправи на свій смак;
  • ложечка розпушувача;
  • 600 грам капусти;
  • 250 грам борошна;
  • три яйця.

Процес приготування:

  • Капусту подрібнюємо, найкраще, на тонкі смужки і обсмажуємо до м’якості на гарячій сковороді, не забувши приправити спеціями.
  • Зазначене кількість майонезу або сметани з’єднуємо з сіллю, збитими яйцями, розпушувачем і борошном так, щоб вийшла густа однорідна суміш.
  • У форму заливаємо частину маси, потім викладаємо всю капустяну начинку і заливаємо тістом, що залишилося. Випікаємо пиріг в гарячій духовці протягом 35 хвилин при 190 градусах, поки все не зарум’яниться.
Дивіться також:  Апельсиновий торт – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху