Шарлотка з капустою — 8 рецептів швидких і простих

На кефірі

Шарлотка з капустою на кефірі — один з найбільш популярних рецептів такого капустяного пирога. Це смачно і просто, але, до того ж, вигідно, адже кефір можна використовувати вже злегка подкисший.

Необхідні продукти:

  • ложечка розпушувача і щіпка солі;
  • три яйця;
  • 100 грам борошна;
  • склянка кефіру;
  • зелень за смаком;
  • 70 г вершкового масла;
  • 150 грам капусти.

Процес приготування:

  • Капусту і зелень нарізаємо будь-яким способом, з’єднуємо між собою і відразу відправляємо в форму для випічки. Розтопіть масло і залийте їм вміст.
  • Збиті яйця змішуємо з кефіром, сіллю, борошном і розпушувачем, постійно помішуючи, щоб вийшла однорідна маса.
  • Її вливаємо в форму, де лежить капуста з маслом, і прибираємо в духовку на 40 хвилин. Оптимально такий пиріг випікати при 180 градусах — і не згорить, і пропечеться.
Дивіться також:  Пиріг сирний – 18 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху