Шарлотка з яблуками в духовці – Рецепт з фото!

Шарлотка – німецький бісквітний пиріг з яблуками. За традиціями деяких європейських країн його випікають восени, в період збирання врожаю яблук. Можна спекти шарлотку і з іншими кисло – солодкими фруктами, але яблука вважаються більш дешевими і доступними всім верствам населення фруктами.
У Росії стали випікати шарлотку французькі кухарі, при дворі імператора Олександра 1. З тих пір цей нехитрий пиріг стали випікати в російських сім’ях.
Існує безліч способів випікання цього десерту: з бісквітного тіста, ванільних сухарів, темного житнього хліба. Розглянемо кілька рецептів приготування пирога шарлотки з яблуками в духовці.

 

Дивіться також:  Суп з гарбуза — 10 рецептів приготування