Шарлотка з яблуками в духовці – Рецепт з фото!

Шарлотка з яблуками і ванільними сухарями.

Інгредієнти шарлотки з яблуками і ванільними сухарями:

  • сухарі – 150 гр.,
  • яблука – 100 гр.,
  • масло вершкове – 100 гр.,
  • цукор – 300 гр.

Приготування яблучної шарлотки з ванільних сухарів.

  • Сухарі подрібнити в кавомолці або блендері.
  • Яблука обробити як у попередньому рецепті і дрібно порізати.
  • Вершкове масло порізати невеликими кубиками і розділити на шматочки 2 частини, по числу шарів.
  • На дно форми покласти аркуш паперу для випічки, промазати ег морозивом маргарином або маслом. Потім висипати рівним шаром товчені сухарі, посипати їх цукром і покласти шматочки масла.
  • На сухарі з цукром і маслом викласти яблука, висипати цукор, що залишився і масло. Поставити форму в прогріту духовку.
  • У міру приготування десерту, масло плавиться, а яблука будуть виділяти сік. Шарлотка буде готова тоді, коли яблука будуть м’якими.
  • Дивіться також:  Грибний суп з печериць — 10 рецептів приготування
    Прокрутка до верху