
Шарлотка з яблуками і ванільними сухарями.
Інгредієнти шарлотки з яблуками і ванільними сухарями:
- сухарі – 150 гр.,
- яблука – 100 гр.,
- масло вершкове – 100 гр.,
- цукор – 300 гр.
Приготування яблучної шарлотки з ванільних сухарів.
Сухарі подрібнити в кавомолці або блендері.
Яблука обробити як у попередньому рецепті і дрібно порізати.
Вершкове масло порізати невеликими кубиками і розділити на шматочки 2 частини, по числу шарів.
На дно форми покласти аркуш паперу для випічки, промазати ег морозивом маргарином або маслом. Потім висипати рівним шаром товчені сухарі, посипати їх цукром і покласти шматочки масла.
На сухарі з цукром і маслом викласти яблука, висипати цукор, що залишився і масло. Поставити форму в прогріту духовку.
У міру приготування десерту, масло плавиться, а яблука будуть виділяти сік. Шарлотка буде готова тоді, коли яблука будуть м’якими.