
Яблучна шарлотка з чорним хлібом
Інгредієнти для яблучної шарлотки з чорним хлібом:
- яблука – 350 гр.,
- чорний хліб – 300 гр.,
- цукор – 100 гр.,
- кориця – 5 гр.,
- мелена гвоздика на кінчику ножа,
- мигдаль – 20 гр.,
- яйця – 1 шт.
Приготування яблучної шарлотки з чорним хлібом.
Обробити яблука, нарізати їх тонкими скибочками, посипати цукром, меленим гвоздикою і мигдалем, корицею. Суміш добре перемішати і залишити на 15 хвилин для просочення.
Чорний хліб без скоринки подрібнити в бленлере або пропустити через м’ясорубку.
Всипати тертий хліб яблука, гарненько перемішати, викласти на підготовлену сковороду, змастити збитим яйцем і випікати 30 хвилин.