Шарлотка з яблуками в духовці – Рецепт з фото!

Яблучна шарлотка з чорним хлібом

Інгредієнти для яблучної шарлотки з чорним хлібом:

  • яблука – 350 гр.,
  • чорний хліб – 300 гр.,
  • цукор – 100 гр.,
  • кориця – 5 гр.,
  • мелена гвоздика на кінчику ножа,
  • мигдаль – 20 гр.,
  • яйця – 1 шт.

Приготування яблучної шарлотки з чорним хлібом.

  • Обробити яблука, нарізати їх тонкими скибочками, посипати цукром, меленим гвоздикою і мигдалем, корицею. Суміш добре перемішати і залишити на 15 хвилин для просочення.
  • Чорний хліб без скоринки подрібнити в бленлере або пропустити через м’ясорубку.
  • Всипати тертий хліб яблука, гарненько перемішати, викласти на підготовлену сковороду, змастити збитим яйцем і випікати 30 хвилин.
  • Дивіться також:  Що приготувати в останні дні посту?
    Прокрутка до верху