Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів

З кефіром, цибулею і зеленню

Зелень можна брати саму різну. Наприклад, поєднання кінзи, петрушки і кропу. Буде потрібно великий пучок зелені. Інші інгредієнти: 1,5 кг свинини, 950 мл кефіру (жирність 2,5%), 6 репчатых цибулин, 10 горошин чорного перцю, сіль, велика ложка хмелі-сунелі.

  • Цибулю ріжуть тонкими кільцями і добре розминається у великій мисці руками до тих пір, поки не почне виділяти сік. Туди ж висипається мелений перець, сіль і залишилася приправа.
  • У перемішану масу викладаються великі шматочки м’яса. Зверху компоненти заливаються кефіром.
  • Залишилося руками добре перемішати свинину і маринад і залишити шашлик щонайменше на 2,5 години.
  • В ідеалі м’ясо має полежати в отриманій суміші 18-20 годин, після чого його можна обсмажувати будь-яким зручним чином.

    Дивіться також:  Макарони Болоньєзе – 8 рецептів, як приготувати традиційне блюдо італійської кухні
    Прокрутка до верху