Шашлик в духовці – 11 смачних рецептів приготування шашлику

Рецепт приготування в банку

Деякі господині запевняють, що кращим виходить шашлик в банку, звичайної, трилітрової, що використовують для засолювання огірків і томатів. При цьому шашлик нанизують на звичайні шампури і ставлять їх стоячи так, щоб гострий край був на дні. А зверху банку закривають кришечкою з фольги, блокуючи доступ повітря.

 

Запікати, таким чином, потрібно до тієї пори, поки м’ясо не підрум’яниться. Зазвичай на це йде 50 хвилин при температурі 180 градусів. Гурмани стверджують, що такий шашлик виходить не просто ніжним: м’ясні волокна таять у роті, і є шматочки можна нескінченно. Він не набридає в принципі! А ще такого методу приписують легкий підкопчений присмак, який досягається тривалим млістю в закритому посуді.

Дивіться також:  Курячі сердечка – 12 рецептів смачного приготування