Рецепт приготування в банку
Це дуже незвичайний рецепт, але його обов’язково варто взяти на озброєння кожної господині. Інгредієнти: 900 г свинячої вирізки, 120 мл води, 2-3 цибулини, половина лимона, сіль, 230 г бекону, коріандр і суміш спецій для шашлику.

М’ясо миється, підсушується паперовими рушниками і не крупно ріжеться. Воно відразу ж солиться, присипається приправами і поливається лимонним соком.
До свинини викладаються кільця цибулі. Обидва інгредієнти висипаються в глибоку посуд, перемішуються. Зверху виливається вода, і шашлик залишають маринуватися на 40-50 хвилин.
Шматки підготовленої свинини нанизують на шампури. Між ними розташовуються тонкі смужки бекону і кільця цибулі з маринаду.
Залишилася пряна маса з миски викладається на дно трилітрових банок. У кожній з них також розташовується по 4-5 шампурів з м’ясом.
Горловини ємностей закриваються фольгою. Дуже важливо, щоб банки зовні були ідеально сухими.
Заготовки відправляються в холодну духовку і після розігріву до 200 градусів випікаються 70-80 хвилин.
Коли готовий шашлик в банку буде вилучатись з духовки, потрібно звертатися зі склом дуже обережно, так як із-за перепаду температур воно може лопнути.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8