Шашлик в духовці з свинини: у банку, на деку або шпажках – 7 рецептів приготування

На шпажках

Дерев’яні заготовки попередньо треба близько години потримати в холодній воді, щоб вони не горіли в процесі приготування. Інгредієнти: 800 г свинячої м’якоті, 3-4 цибулини, 40 г гірчиці, 120 г середньо жирної сметани, сіль, суміш перців.

  • М’ясо, нарізане однаковими невеликими кубиками, укладається в глибоку чашу. Воно солиться, перчится і присипається кільцями цибулі.
  • У ємність викладається сметана і гірчиця.
  • Маринад повинен покрити кожен м’ясної шматочок. У ньому свинина буде настоюватися близько години в прохолоді.
  • Далі м’ясо нанизується на шпажки. За смаком можна чергувати його з цибулею.
  • Заготовки викладаються на ребра прямокутної форми і готуються 45 хвилин в дуже гарячій духовці.
  • У процесі запікання шашлик в духовці з свинини на шпажках потрібно кілька разів перевернути.

    Дивіться також:  Пиріжки з картоплею і грибами – 8 покрокових рецептів, як зробити смачні пиріжки
    Прокрутка до верху