На шпажках
Дерев’яні заготовки попередньо треба близько години потримати в холодній воді, щоб вони не горіли в процесі приготування. Інгредієнти: 800 г свинячої м’якоті, 3-4 цибулини, 40 г гірчиці, 120 г середньо жирної сметани, сіль, суміш перців.

М’ясо, нарізане однаковими невеликими кубиками, укладається в глибоку чашу. Воно солиться, перчится і присипається кільцями цибулі.
У ємність викладається сметана і гірчиця.
Маринад повинен покрити кожен м’ясної шматочок. У ньому свинина буде настоюватися близько години в прохолоді.
Далі м’ясо нанизується на шпажки. За смаком можна чергувати його з цибулею.
Заготовки викладаються на ребра прямокутної форми і готуються 45 хвилин в дуже гарячій духовці.
У процесі запікання шашлик в духовці з свинини на шпажках потрібно кілька разів перевернути.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8