Шашлик зі свинини – 13 рецептів приготування шашлику і маринаду

Апельсиново-лимонний

Оригінальний маринад, який додасть цікавий смаковий відтінок шашлику — цитрусовий. Обов’язково збережіть його собі.

Розрахунок продуктів на 1 кг свинини:

  • половинка лимона;
  • половинка апельсина;
  • 3 часникових зубки;
  • 1 ст. л. меду;
  • чебрець;
  • пост. масло;
  • сіль;
  • перець мовляв.

З лимонів вичавити сік, часник дрібно нарубати. Всі складові гарненько перемішати. Мед рекомендується використовувати рідкий. Якщо ні, розтопити на водяній бані.
М’ясо маринується близько шести годин.

Дивіться також:  Фарширований перець у духовці – 8 рецептів