З куркою і грибами
Рецепт смачних щів, для приготування знадобиться:
- тушка курчати;
- 2 картопляні бульби;
- 300 г капусти;
- морквина;
- цибулина;
- 250 г печериць;
- ½ Пучка зелені;
- трохи соняшникової олії;
- сіль і спеції.
При створенні першого страви:
- З тушки готується бульйон, який проціджується.
- Картопля ріжеться брусками, які відправляються в киплячий бульйон.
- Після повторного закипання в ємність викладається тонко нашаткована капуста.
- Морквина натирається, цибуля ріжеться кубиками, після чого з овочів готується зажарка, що вміститься в суп.
- Гриби нарізати пластинками, які обсмажуються на сковороді, де пассеровалась морквяно-цибульна маса.
- Гриби разом з сіллю і спеціями відправляються в щі.
- Перед готовністю, про що свідчить м’якість картоплі і капусти, щі посипаються рубаною зеленню.